VALMU, TÄÄLTÄ TULLAAN!

Poplatek
Poplatek Blog
Published in
2 min readJul 26, 2018

--

by Hilu-tiimi

Valkeakoskella meno muuttuu hurjaksi 26.-29.7., kun Työväen Musiikki-tapahtuma pärähtää käyntiin. Me Poplatekilla saammekin ylpeästi sanoa, että olemme mukana kyseisillä juhlilla! Oma innovaatiomme Hilu-maksutapa koreilee kaikkien festarikävijöiden ranteessa.

Mikä on Hilu?

Hilu syntyi pari vuotta sitten, kun aloimme miettiä, miten maksutapahtumia voisi uudistaa. Nopeasti havaitsimme, että Hilu toimii erinomaisesti juuri festivaaliympäristössä, jossa maksutapahtumien tulee olla nopeita sekä helppoja. Koska useimmilla festivaaleilla on käytössä jokin ranneke, niihin saa varsin helposti lisättyä maksusirun, jolloin maksaminen helpottuu. Nyt festarivieraan tarvitsee vain vilauttaa rannekettaan maksupäätteelle ja maksu rekisteröityy — turvallista, helppoa ja nopeaa!

Hilussa oleva siru on yhteydessä reaaliaikaisesti toimivaan Hilu-appiin, josta kukin voi seurata oman rannekkeensa saldoa. Samaisesta appista voi myös lisätä rahaa omalle Hilu-tilille. Rahaa voi ladata myös tapahtuman asiakas-palvelupisteellä. Käyttämättä jääneet rahat palautetaan pyynnöstä rannekkeen omistajalle tapahtuman jälkeen. Hilu.fi nettisivuilta löydät tästä lisää tietoa. Mikäli ranneke häviää, on Hilu-appissa mahdollisuus irrottaa ranneke appiin luodusta tilistä. Appillä voi myös lähettää kuponkeja, jotka oikeuttavat erilaisiin juomiin ja herkkuihin festareilla.

Miksi olemme Hilusta niin ylpeitä?

Olemme ylpeitä Hilusta, koska se on suomalaista innovaatiota sekä toimii todella hyvin! Uskomme vahvasti, että tällä maksuvälineellä on kysyntää Suomessa. Mikä on Hilun tulevaisuus? Sen aika vain näyttää. Nyt toivomme ennen kaikkea, että pääsette testaamaan Hilua Valkeakoskella ja tykästytte siihen yhtä lujasti kuin me!

Ps. Mikäli olet Valkeakoskella, tule rohkeasti kysymään Hilu-tiimiltämme lisää aiheesta! Olemme heti sisäänkäyntien läheisyydessä. Jos myös bongailet meitä keikoilta, voit silloinkin tulla vetämään meitä hihasta. Meille on ilo olla sinulle avuksi!

--

--