Hilu-maksurannekkeet vauhdittavat Valmun maksutapahtumia

Poplatek
Poplatek Blog
Published in
2 min readJul 23, 2018

--

Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtuma Valmussa 26.-29.7.2018 voi tänä kesänä maksaa Poplatekin Hilu-maksurannekkeella, jolla tapahtumakävijät voivat tehdä ostoksia turvallisesti ja nopeasti koko festivaalialueella. Helppokäyttöinen prepaid-maksuominaisuus on valmiiksi aktivoitu kaikkiin Valmun tapahtumarannekkeisiin. Maailmalla ja Suomessakin yleistyneet maksurannekkeet lyhentävät suurtapahtumien jonotusaikoja ja vähentävät kortti- ja käteismaksujen mukanaan tuomia riskejä.

Enää ei lompakkoa tarvitse kassalla kaivaa esiin. Ranneketta maksupäätteelle vilauttamalla maksu veloittuu välittömästi, mikä säästää huomattavasti aikaa verrattuna käteismaksuihin. Näin tapahtumakävijät pääsevät nopeasti pois kassajonoista ja nauttimaan festivaalin tarjonnasta, toteaa Poplatekin myyntijohtaja Jukka Nokso-Koivisto.

Maksurannekkeen ansiosta käteisen ja kortin häviämisen vaara on pienempi. Ranneketta ladataan tapahtuman asiakaspalvelupisteellä tai Hilu-mobiilisovelluksella, jossa omaa kulutusta on helppo seurata. Käyttämättä jääneet rahat palautetaan pyynnöstä rannekkeen omistajalle tapahtuman jälkeen.

Lisätiedot:

Jukka Nokso-Koivisto, myyntijohtaja, p. 0440 110 110, jukka.nokso-koivisto@poplatek.fi

Poplatek.fi | Hilu.fi

Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään 26.–29.7.2018. Hilu-maksuominaisuus on valmiiksi aktivoitu kaikkiin Valmun tapahtuma-rannekkeisiin. Ennakkolipun voi vaihtaa rannekkeeseen 16.7. alkaen tapahtumatoimistolla ja tapahtumaviikolla lipunmyynnin rannekkeen-vaihtopisteellä. Lipunmyynnistä tapahtumarannekkeen voi hankkia 16.7. alkaen. Rannekkeella voi maksaa festivaalialueen jokaisessa Hilu-merkityssä anniskelu- ja myyntipisteessä. Hilun mobiilisovellus on maksutta ladattavissa Google Playn ja App Storen sovelluskaupoista.

___

Poplatek Oy on vuonna 2009 perustettu nopeasti kasvava suomalainen ohjelmistokehityksen, pilvipalvelujen ja maksuratkaisujen asiantuntijayritys. Yrityksellä on pitkä kokemus Suomen johtavien maksuratkaisujen toteutuksesta. Poplatekin kehittämien maksuratkaisujen kautta kulkee vuosittain yli kolmen miljardin euron edestä transaktioita. Yritys sijaitsee Espoossa ja sen palveluksessa on 25 henkilöä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 2,7 meur.

--

--